La Comunitat Valenciana registrarà el dijous intervals de núvols baixos, amb bancs de boira a l’interior, tendint a poc nuvolós o buidat, i les temperatures a penes variaran, excepte ascensos locals de les mínimes en la meitat sud.

En aquesta jornada el vent serà al matí de component nord fluix en el terç sud amb intervals de moderat en el litoral i d’oest fluix en la resta, tendint a la vesprada a variable fluix.

Ja per al divendres si que plourà en la Comunitat Valenciana, segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), s’esperen precipitacions, més probables durant la segona meitat del dia en el sud de València i nord d’Alacant on poden ser localment persistents.

Temperatures sota zero a la província de València

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:

Castelló 6 i 15 graus
València 5 i 15 graus
Alacant 3 i 16 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada no han patit danys significatius i a la província de Castelló s’han mesurat 2 graus a Sogorb, 4 a Vinaròs i 5 a Castellfort.

A la província d València, els termòmetres han arribat als 2 graus sota zero a Utiel, 2 a Manises, i 3 a Oliva, Xàtiva i Polinyà del Xúquer.

A les comarques del sud, les mínimes han sigut d’1 grau sota zero al Pinós i 3 graus a Xàbia, Rojals i la pedania il·licitana de l’Altet.