niebla
La Ciudad de las Artes cubierta de niebla en una imagen de archivo.

La ciutat de València ha començat el dia aquest dilluns amb una intensa boira que deixava poca visibilitat als conductors. El trànsit s’ha vist afectat, l’avinguda de Fernando Abril sentit rotonda de les ancores ha hagut de ser tancada per problemes de visibilitat en la conducció, segons informa Trànsit València. A més, també s’ha tancat el Port i s’han desviat fins a cinc vols en la Comunitat.

Als voltants del Circuit Ricardo Tormo de Xest també ha arribat la boira, com es pot veure en el següent vídeo.

A la Ciutat de les Arts també han començat el dia amb aquesta curiosa estampa.

La torre de Paterna també ha començat el dia envoltada de boira.

Pel que sembla els núvols baixos han arribat fins a Alacant.

La densa boira ha obligat a tancar al trànsit marítim el port de València a primera hora del matí, segons ha informat en el seu compte de Twitter l’Autoritat Portuària de València. A l’hora s’ha tornat a obrir sense incidències.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que la boira ha aparegut en tota la franja litoral, amb una “visibilitat horitzontal de 100 a 200 metres”. Aquest dilluns hi ha avís groc per fortes ratxes de vent a la província de Castelló. Els vents poden superar els 80 quilòmetres hora.

D’altra banda, l’interior nord de la província de Castelló està aquest dilluns en avís nivell màxim groc per fortes ratxes de vent, que poden aconseguir els 80 quilòmetres per hora, segons ha avançat (Aemet).