Cápsulas de Smart Spirits.

La companyia tecnològica Smart Spirits crea un dispensador de begudes que transforma l’alcohol de gra neutre d’alta qualitat en begudes amb 30 sabors diferents, entre ells whisky, rom, vodka i ginebra, i que permet regular la graduació alcohòlica de cadascuna d’elles mantenint el seu sabor intacte.

Smart Spirits posa en mans del consumidor la possibilitat de crear begudes personalitzades. El consum individual de monodosis es trasllada a una màquina amb alcohol, aigua i diferents essències per a obtenir la beguda desitjada. L’alcohol és la base de totes elles que, al costat d’una de les càpsules d’essències, es converteix en una beguda amb sabor a tennessee bourbon, vodka de llimó, limoncello, queensland rum, tequila o ginebra remium, entre altres. A més, la incorporació de l’aigua en el dispensador permet a l’usuari regular la graduació alcohòlica de cadascuna de les begudes servides, des de 0 a 40 graus, sense afectar el seu sabor.

El producte ja està disponible a nivell mundial a través de la pàgina web oficial i encara que la venda de les primeres unitats s’ha produït en 2019, en països com Regne Unit, Taiwan, Itàlia o França, la idea es remunta fins a l’any 2014. Va ser llavors quan els fundadors de Smart Spirits, amb seu a València, es van adonar que a través d’alcohol de gra neutre d’alta qualitat i formulat específicament per a ús alimentari podien crear una beguda amb el sabor desitjat a través de càpsules d’essències. A més, amb la suma de l’aigua, les possibilitats del producte es van ampliar.

Regulació de la graduació alcohòlica sense afectar el seu sabor

Gràcies a la incorporació de l’aigua en el dispensador el consumidor pot triar el grau d’alcohol que desitja en la seua beguda, des de 0 a 40 graus. Depenent del percentatge triat, l’alcohol es mescla amb una quantitat d’aigua determinada. No obstant això, en cas de voler gaudir d’una beguda totalment lliure d’alcohol, és únicament l’aigua el que al costat del sabor d’una de les càpsules crea la beguda desitjada. Així, gràcies a Smart Spirits ja és possible gaudir de tot el sabor del whisky, rom, ginebra o vodka sense alcohol.

Màquina Smart Spirits.

Un producte valencià reinventa la manera de beure

El desenvolupament innovador i tecnològic de Smart Spirits li ha permès convertir-se en el futur en el consum de begudes. A més de les àmplies possibilitats que ofereix quant als sabors i l’elecció del percentatge d’alcohol, el dispensador disposa d’una perfecta connectivitat Bluetooth que facilita el seu control a través de l’aplicació mòbil de Smart Spirits.

Així, a través de qualsevol telèfon intel·ligent, el consumidor pot controlar totes les funcions de la màquina, utilitzar el bloqueig de seguretat per a evitar l’ús no autoritzat i tenir accés a receptes de còctels per a cadascun dels sabors actuals.