Nascar

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana l’única cita a Espanya de les Whelen NASCAR Euroseries, el València NASCAR Fest que compleix la seua sisena edició. Es tracta de l’única carrera en el calendari del Circuit en la qual tot el públic està convidat a participar de dos dels moments més exclusius de les carreres: la graella d’eixida i el podi.

Abans de cadascuna de les quatre carreres de NASCAR que se celebraran aquest cap de setmana a Cheste, tot el públic estarà convidat a participar en el Grid Walk, que és com es denomina al passeig per la graella d’eixida. Una mica més de mitja hora abans de cada carrera, quan sonen el clàssic himne americà, els cotxes se situen en la graella i allí aturats esperen al moment en el qual els comissaris ultimen el procediment d’eixida. En aqueixos 20 minutos els afeccionats tindran l’oportunitat de veure de prop els cotxes i conèixer als pilots i triar així al seu favorit per a la carrera.

Una vegada acabada la carrera, que tots els afeccionats podran seguir des de la tribuna de boxs, els tres millors participaran en la cerimònia del podi. Però no ho faran en el clàssic podi del Circuit amb vista al Pit Lane, en esta ocasió s’ha col·locat un escenari en el paddock perquè tots els afeccionats celebren amb els tres millors pilots de cada carrera el seu triomf.

Estes dos novetats s’uneixen al València NASCAR Fest amb una infinitat d’activitats dins i fora de la pista. El Circuit Ricardo Tormo acollirà a més de les dues carreres cada dia de NASCAR, la primera cita de la Clio Cup i una exhibició de Muscle Cars, amb les seues proves en línia en la recta de Cheste.

En el paddock les opcions es multipliquen amb Food Trucks, Castells Inflables, escola de seguretat viària, concentració de Jeep i d’Harley Davidson, reunió de cotxes americans, animació i exhibició de l’acròbata Emilio Zamora als comandaments dels seus Ducati entre altres coses.

Les entrades per a assistir al València NASCAR Fest es poden adquirir en la pàgina web oficial del Circuit i en les taquilles de Xest amb un preu de 15 euros i amb entrada lliure per als menors de 13 anys.

Food trucks, castillos hinchables y carreras de coches en el Nascar Fest 2019

5 claves por las que no te puedes perder el Valencia NASCAR