Falten dos dies perquè l’equip espanyol de la Copa Davis s’enfronte a Alemanya en la Plaça de Bous de València. El conjunt encapçalat per Rafa Nadal ja es troba en ple entrenament en la capital del Turia per a afrontar amb èxit l’eliminatòria de quarts de final. Per a la celebració d’este esdeveniment esportiu ha sigut indispensable la cessió del coso de bous per part de la Diputació de València. Un espai que s’ha convertit en una icona de la legislatura per a posar en rellevància un de les punts culturals més significatius de la ciutat.

L’alegria per part de les institucions valencianes per albergar la Copa Davis també està present entre els jugadors espanyols.Nadal ha assegurat sentir-se molt feliç amb el terreny escollit i confia en que l’ambient de la Plaça de Bous espente a Espanya a les semifinals del torneig.

El compte arrere per a este assalt de la Davis entre espanyols i alemanys seguirà este dijous amb el sorteig de l’ordre dels partits en l’Ajuntament de València. El divendres arribarà el moment del primer duel amb dos partits individuals mentres el dissabte es disputarà la trobada de dobles abans de resoldre’s l’eliminatòria en la jornada del diumenge.