Nadal valencia
Imatge del concert de Tubanadal en la plaça de l'Ajuntament Foto: Tubanadal

El Nadal es viu de manera intensa a la ciutat de València, amb moltes activitats i plans d’oci i cultura. 

La música és protagonista durant les festes nadalenques, on no poden faltar les nadales, i són molts els racons de la ciutat que s’ompliran amb la música de cors, bandes o conjunts musicals.

Tubanadal en la Plaça de l´Ajuntament

Tubanadal
Imatge d´ algunss dels intérprets de TubaNadal 2018 Foto: TubaNadal

El Conservatori Professional de Música i el Ajuntament de València, celebrarà aquest dijous 19 de desembre a les 18.00h en la Plaça de l’Ajuntament una nova edició de Tubanadal.

Un esdeveniment, que congregarà a més de 100 instrumentistes de Tuba i Bombardí de tota la ciutat de València que interpretaran alguns de les nadales més populars, en un ambient màgic al costat de l’arbre de nadal.

Concert de la Banda Municapal en el Palau de Congressos

banda municipal concierto de navidad
Imatgede la banda municipal en el concert de nadal del Palau de les Arts Foto: Nuestras bandas de música

La banda municipal oferirà de nou aquest divendres a les 19.30 un concert gratuït en el Palau de Congressos.

El concert comptarà un repertori en el qual destaquen obres musicals que estan molt presents en el famós Concert de «Any Nou» vienés com la “Dansa de les Hores”, a més en el concert s’interpretarà l’obra «Pedro i el Llop» de Serguei Prokófiev, un extraordinari conte musical que introdueix al públic en el coneixement dels instruments.

L’entrada és gratuïta, però compta amb accés limitat per la qual cosa és necessari recollir les entrades 1 hora abans del concert.

Els cors seran protagonistes el cap de setmana per a celebrar el Nadal

Els mercats seran el dissabte 21 de desembre, a les 12.00 hores, escenari on tindran lloc una sèrie de concerts on actuaran diferents corals que interpretaran nadales.

En el Mercat d´Algirós actuarà la Coral Benito Villafañe, en el Mercat de Benicalap la Coral Sant Jordi del Centre Aragonés, en el Mercat de Benimàmet la Coral de la Pobla de Vallbona,  en el Mercat de Castella el Orfeó Veus Ajuntes, en el Mercat de Mosen Sorell la Coral de l’Escola Oficial d’Idiomes de València, en el Mercat de Natzaret el Centre de Música i Dansa de Natzaret, en el Mercat de Rojas Clemente l’Associació Cultural Divisi, en el Mercat de Ruzafa la Escola Coral de Veus, en el Mercat de Torrefiel la Cultural Coral el Parc, en el Mercat del Cabanyal Veus Forn d’Alcedo, al Parc de l’Ermita de Orriols  la Nova Coral d’Alaquàs i en la Plaça de Patraix el Grup de Danses La Raspera.

I el diumenge 22 de desembre des de les 18.00 hores, tindrà lloc el Festival Nadal al Carrer organitzat per la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana en el qual diferents cors procedents de la Comunitat Valenciana interpretaran nadales en diferents punts del centre històric : Corts Valencianes, Església de Santa Catalina, portes de la Seu, carrer dels Cavallers i plaça de Lope de Vega, per a acabar tots junts en la plaça de la Mare Déu.