Més d’un centenar de xiquets participen en el programa “Apunta’t al Nadal d’Alaquàs”

L'Ajuntament d'Alaquàs organitza cada any aquest programa per a oferir als xiquets i xiquetes un espai d'oci i d'aprenentatge durant les festes.

12
alaquas

L’Ajuntament d’Alaquàs organitza cada any aquest programa per a oferir a els xiquets i xiquetes un espai d’oci i d’aprenentatge durant les festes nadalenques. Tallers de cuina, manualitats, experiments, conta contes, gimcanes, cinema, jocs…Són tan sols algunes de les activitats de les quals han pogut gaudir les xiquetes i els xiquets que han participat enguany en el programa municipal “Apunta´t al Nadal”, posat en marxa per el Ajuntament d’Alaquàs.

Les activitats dirigides a tota la població escolaritzada de 3 i 14 anys van començar el passat 24 de desembre per a finalitzar avui 4 de gener. Els col·legis Bonavista i Sanchis
Almiñano són els espais triats perquè els escolars puguen jugar i aprendre al mateix temps.

Entre les activitats realitzades destaca la posada en marxa d’una original gimcana que va prendre com a protagonistes el Mercat Municipal i la resta de comerços del municipi. L’objectiu va ser conèixer de primera mà com funciona el nostre comerç local.“Apunta´t al Nadal” és una iniciativa municipal perquè els xiquets i xiquetes gaudisquen de les festes aprenent, compartint i divertint-se.