torrent

Amb l’arribada del Nadal, la ciutat de Torrent disposa d’una oferta cultural molt variada. El Museu Comarcal de l’Horta Sud s’ha convertit en l’escenari de tres exposicions que van obrir ahir les seues portes al públic. “La música nadalenca en la fonoteca Alabarta” és la primera proposta, que reuneix material musical, format de nadales famoses i cantades per grans artistes internacionals com Louis Amstrong, Frank Sinatra, Bob Dylan, o nacionals com Raphael o Manolo Escobar i, com no, valencians. Els torrentinos i torrentinas poden gaudir d’aquesta exposició que és una xicoteta mostra del treball de José Luís Alabarta, veí de la ciutat i que durant 45 anys ha recopilat tot tipus de música, aconseguint aconseguir una gran col·lecció.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, que va assistir a la inauguració també va ser l’encarregada de presentar el Belém gegant realitzat per l’Associació de Belenistas de Torrent, en aquesta ocasió obra de l’artista local Juanjo Chinesta, una tradició nadalenca molt esperada a la ciutat.

I, finalment, els assistents van poder contemplar el projecte “Conviure és viure”, una fusió en la qual ha col·laborat l’associació Projecte Animalista de Manises i les associacions locals Torrent d’Art i Torrent de Paraules.

Les exposicions i el pesebre poden visitar-se fins al 5 de gener, de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Els dissabtes d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h.

 

Estes són les activitats que pots fer a València durant tot el Nadal