música

El mes de juny s’acosta i ve marcat per la nova oferta de l’empresa valenciana theBasement amb la creació de l’esdeveniment “Dias en la Marina” en la Marina de València. Sol, mar, música, esport, jocs, activitats, gastronomia… els dies 3 i 4 de Juny se celebrarà la primera edició de “Dies en La Marina”, un esdeveniment que espera rebre a més de 15.000 persones en una localització única al costat del mar.

La principal motivació per a llançar este esdeveniment tan potent és que tota València puga gaudir d’unes jornades saludables i oci a l’aire lliure en una zona tan emblemàtica com és La Marina de València. Tant les famílies amb xiquets com a grups d’amics podran gaudir junts d’aquesta aposta musical, cultural i lúdica.

La música com a eix central
L’house, el disc i la música electrònica gourmet , per al que es comptarà amb artistes internacionals com Rahaan i Jamie 3:26, els qui lideren la proposta musical. Però no serà tot. Un ampli ventall d’activitats que començaran el dissabte a les 10 del matí, fins al diumenge cap a les 20 hores. S’organitzaran tallers i activitats amb les quals es pretén educar a través de la música i el joc, culturizarse de manera amena.

En “Dies en La Marina” se comptarà també amb la col·laboració de l’escola Mediterranean Surf School, els qui ensenyaran als xiquets i no tan xiquets a iniciar-se en la pràctica de surf amb l’anomenat balanç board i organitzaran activitats relacionades amb esports aquàtics.

Disseny al cub, organitzadores del que va a girar aquests dos dies entorn de la música, prepararan una zona d’allò més creativa per a dissenyadors de tot tipus. Ulleres de sol, dissenys frescos, roba estiuenca, decoració i molt més. Les foodtrucks i els espais adaptats per als xicotets de la casa seran fonamentals perquè totes les edats se senten a pler en tan ambiciós pla de finalització de setmana.

Música, ioga, diversió, markets i molta vida al costat del mar en un cap de setmana que promet ser una trobada amb vocació de continuïtat i que aconseguisca instaurar l’oci familiar i cultural com a epicentre dels caps de setmana.