Música, dansa i art urbà es donaran cita en la Fira Jove de València

Lory Money serà el mestre de cerimònies en una vesprada amb dansa participativa, batucadas i concerts en la plaça de l'Ajuntament

danza

La Fira Jove reunirà este dissabte en la plaça de l’Ajuntament alguns dels millors exemples de la cultura urbana de València en una aposta decidides per a la població jove de la ciutat.

La sessió estarà presentada pel músic senegalès de rap i trap Lory Money, assentat a València i protagonista també de la campanya de promoció. La Fira començarà a les 17.00 hores amb les actuacions d’Herba Negra, Kayl i Medina Kid, en l’espai principal ‘espai esplanada’.

Hi haurà ambientació DJ i, simultàniament, es començarà a compondre un mural grafiti. A les 17.30 hores s’ha programat un cercavila amb Borumbaia Percussió i l’actuació de Street Danse. I a les 19.00 hores arrancarà el concert de Kayl, que donarà pas posteriorment a l’actuació de Medina Kid, a les 19.40 hores. A les 20.30 hores serà de nou el torn de Borumbaia Percussió, i a les 21.00 hores el de de Herba Negra.