La segona edició del Feminari conclou amb èxit i moltes novetats. Entre elles destaca la creació d’una xarxa de municipis contra la violència de gènere, una aposta de la Diputació de València amb la que es reconeixerà i premiarà el treball dels ajuntaments valencians que lluiten contra esta xacra social.

A esta xarxa de municipis se li unirà pròximament la creació d’una delegació d’Igualtat dins de la pròpia Corporació provincial. Una iniciativa amb la que es facilitarà la mobilitat de les treballadores de la Diputació que siguen víctimes de la violència masclista.

A més d’anunciar les novetats en matèria d’igualtat de la Diputació, el Feminario ha servit per a debatre sobre els reptes actuals del feminisme. El paper de la dona en el cinema, la prostitució o els úters de lloguer han sigut algunes de les qüestions que s’han tractat este fòrum per la igualtat.

Gràcies a la participació de 500 inscrits i a l’assistència de ponents de reconegut prestigi, la segona edició del Feminario ha conclòs amb èxit evidenciant que hi haurà una tercera trobada pel feminisme valencià.