Una dona mor atropellada en l’Avinguda Pío XII de València

El conductor ha donat negatiu en els controls d'alcoholèmia i drogues i podria haver causat l'accident per saltar-se un semàfor en roig.

42
mujer

Una dona de 52 anys ha mort este matí en ser atropellada per un cotxe quan creuava per un pas de vianants per l’avinguda Pío XII de València. Segons la Policia Local, l’accident s’ha produït passades les 7 hores en l’entrada de la ciutat, la via procedent de la CV-35 València-Llíria a l’altura de Nuevo Centro.

Fins al punt del sinistre, on s’ha produït una important retenció, s’ha traslladat una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) per a tractar d’atendre la víctima. Malgrat les maniobra de reanimació cardiopulmonar la dona ha mort en el lloc de l’accident.

Pel que sembla el conductor, que ha donat negatiu tant en el control de drogues com en el d’alcohol, podria haver-se saltat un semàfor en roig quan la víctima creuava acompanyada d’una amiga que ha resultat il·lesa.

El grup d’Atestats de la Policia Local investiga les causes de l’accident, unes imatges que han quedat registrades en les càmeres de trànsit de l’avinguda.

El conductor del atropello en Nuevo Centro se desorientó por problemas esquizofrénicos