Tres accidentes de tráfico en Valencia dejan a tres jóvenes heridos
Unidad de Servicio

Una dona de 44 anys ha mort aquest matí a conseqüència d’un accident de trànsit. El sinistre s’ha produït en l’encreuament de l’avinguda Doctor Sala i Gaspar Aguilar. Concretament es tracta de la zona del Cementeri General coneguda com el Bulevard Sud de València.

Segons ha arreplegat el diari Les Províncies, testimonis de l’accident han explicat que la dona anava amb presses. Pel que sembla tractava d’arribar a l’autobús de l’EMT creuant de manera indeguda aquesta via quan ha sigut atropellada per un cotxe.

El conductor es trobava realitzant un avançament a un altre vehicle en el moment del colp, la qual cosa li ha impedit veure a la víctima. La brutalitat de l’impacte que s’ha produït sobre les 08.30 hores ha desplaçat a la víctima prop de 50 metres.

Diverses unitats del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent) s’han desplaçat al lloc dels fets. Allí han practicat sense èxit maniobres de reanimació cardiopulmonar a la dona atropellada. No obstant això, no s’ha pogut realitzar res per ella i ha mort.