hospitales

Un tràgic accident domèstic ha acabat amb la vida d’un menor d’onze anys a València en tallar-se amb els cristalls de la porta de la seua casa en trencar-se durant un joc. Segons ha publicat l’Agència EFE, el succés va tenir lloc durant la jornada del diumenge prop de les 15 hores, moment en el que el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va rebre la crida d’alerta.

L’accident va tenir lloc prop del carrer Bernia de València quan, pel que sembla, el xiquet es trobava jugant amb el seu germà de 10 anys, qui també va patir ferides en el seu braç. El menor mort es va tallar en l’abdomen amb un dels vidres trencats d’una porta en produir-se un xoc contra ella.

Tal com relaten Las Provincias i Levante-EMV, els pares no es trobaven en la casa durant el moment de l’accident ja que havien baixat a per el menjar. Va ser el germà menor qui va baixar a alertar-los i van cridar als serveis d’emergències.

Una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i un Suport Vital Bàsic (SVB) es van traslladar fins al lloc on també es trobaven agents de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia. Els dos menors van ser atesos i traslladats a l’Hospital La Fe on va morir el xiquet d’onze anys.