Muere un niño de seis años al arder una casa con plantaciones de marihuana
Un bombero junto a la casa incendiada en Alberic. / CPBV

Un xiquet de sis anys ha perdut la vida a causa del incendi d’un habitatge a Alberic. El foc va ser declarat en la vesprada del dilluns a l’interior d’una casa situada al carrer Túria de la urbanització Sant Cristóbal. El xicotet es trobava al costat del seu pare, qui va sobreviure a les flames.

L’avís es va rebre a última hora de la vesprada, a les 19.29 hores. En ell s’alertava que podrien haver-hi diverses persones a l’interior de l’habitatge, tal com va resultar ser. Fins a la zona del sinistre es van desplaçar quatre dotacions de bombers dels parcs d’Alzira i Xàtiva, Oficial i diversos comandaments del Consorci Provincial de València.

En arribar els bombers, un home havia aconseguit eixir de la casa i estava sent atès pels mitjans sanitaris. Aquest presentava signes d’intoxicació per inhalació de fum. Per contra, el seu fill menor d’edat encara es trobava a l’interior.

Els bombers van accedir a l’habitatge per a sufocar l’incendi i realitzar la cerca del xiquet mitjançant tècniques de busseig en fum. Finalment, li van localitzar sense vida en una habitació de la casa.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació. Aquesta previst que avui comencen les indagacions en el pis per a determinar l’origen de les flames.

A més, a l’interior de la llar s’han localitzat diverses plantacions de marihuana. És precisament aquesta planta la que podria haver avivat l’incendi augmentant la quantitat de fum que va generar el foc.