Muere un joven de 20 años tras ser arrastrado por un dromedario en Manises

Una excursió familiar per el parc natural del riu Túria a Manises ha acabada en tragèdia. Un jove de 20 anys ha mort després de les greus ferides patides en ser arrossegat per un dromedari desbocat.

Els fet van ocórrer aquesta Setmana Santa, concretament el diumenge dia 4. Una família va acudir a una empresa d’excursions que realitzen passejos en dromedaris. El mort va pujar en un d’ells en companyia de la seua germana de 22 anys. Els pares dels joves també van muntar en dromedari anant darrere dels seus fills.

Segons relata el diari Les Províncies, l’animal es va espantar quan una xica muntada a cavall es va creuar en el camí. El dromedari va iniciar una carrera sense control en la qual va arrossegar als dos germans que van quedar enganxats sobre la cadira.

L’animal va haver de parar quan un cotxe es va creuar en el seu camí i va ser bloquejat. El jove no havia aconseguit mantenir-se sobre els lloms del dromedari xocant el cap contra el sòl. Per contra, la seua germana sí que va poder romandre sobre ell encara que amb ferides severes.

Els pares de les víctimes, un guia de l’excursió i diversos participants més van presenciar tot l’incident que es va desenvolupar al llarg de 200 metres. Un Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) es va traslladar fins al punt del succés on van estabilitzar als germans. Ell presentava lesions cerebrals mentre que la seua germana tenia diferents trencaments a les cames. Tots dos van ser ingressats en La Fe de València.

No obstant això, en arribar a l’hospital es va comprovar que les lesions cerebrals del jove eren irreversibles i va morir tres dies després.