Un home mor acoltellat en el Cabanyal

La Policia ha detingut al suposat autor de les huit punyalades després d'acudir a la comissaria a confessar els fets

Cabanyal

Un home de 34 anys perdia la vida anit en el barri del Cabanyal de València després de rebre un total de huit ganivetades en diferents punts del tors, esquena i coll durant una disputa.

Segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), els fets es van produir sobre les 23 hores al carrer Chulilla quan la víctima va ser atacada per un jove de 25 anys de nacionalitat argentina que portava una arma blanca després d’enfrontar-se en una discussió en la qual l’home, propietari d’un local, va amenaçar al xic per al·legar que li estava pagant amb un bitllet fals.

Tal com ha informat EFE, instants després del succés, l’autor del crim es va presentar en la comissaria del Marítim on va confessar l’acció al·legant que es va tractar de “legítima defensa”. La policia es va traslladar fins al punt en el qual es trobava el cos tractant, sense èxit, de tapar les ferides i realitzar maniobres de reanimació.

Una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) es van traslladar fins al lloc dels fets on no van poder ajudar el ferit i van confirmar la seua defunció.