noche

L’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) reforçarà amb 113 conductors la seua oferta durant la Nit de Sant Joan per a facilitar la mobilitat de milers de persones. Hi haurà un servei especial de la línia 25 per a connectar tota la nit el centre de la ciutat amb El Palmar i El Perellonet. A més, les línies 25, 32, 92, 93, 95, 98 i 99 ampliaran el seu horari i donaran servei tota la nit.

S’oferiran així autobusos durant tota la nit en aqueixes línies per a facilitar l’arribada a les platges i la tornada al llarg de tota la matinada. L’increment de conductors i conductores és major que el de l’any passat (15 més en total). Açò suposa que des de les 17.00 hores de dissabte fins a les 7.00 hores s’oferiran un total de 188.000 places addicionals. A més, en coincidir Sant Joan amb cap de setmana es continuaran els reforços en línies com la 25 fins al migdia de diumenge.

Com a novetat, des de les 18.00 hores, les línies L93 i L98, canviaran el seu final per a arribar fins al final del Passeig Marítim, en el límit amb la Patacona. Així es facilitarà la distribució de les persones que vulguen anar a qualsevol punt de les platges urbanes.

D’altra banda, el servei especial de platja al Perellonet i al Palmar amb la línia L25 tindrà un servei continuat fins a les 15.30 hores del diumenge. D’aqueixa manera, el dia 24 a partir de primera hora del matí, EMT continuarà amb el seu reforç del servei en els dos sentits.

També, per tercer any consecutiu, es recupera el servei d’assistència especial amb dos autobusos a les persones que tenen greus problemes de mobilitat. Amb aquest servei es possibilitarà que puguen anar des dels seus domicilis particulars fins a la platja, des d’on retornaran a partir de les 1.00 hores.

noche

AFECCIONS AL TRÀNSIT

Davant l’alta afluència d’assistents a la nit de Sant Joan en les platges dels Arenes, Malva-rosa i El Cabanyal, sempre segons la densitat del tràfic i a criteri de la Policia Local, a partir de les 16:00 hores es faran corts en els accessos a les platges en tot l’eix de la calle Dr. Lluch i el carrer Cavite, des de la plaça de l’Armada Espanyola fins al límit amb La Patacona. Mentre que a les 21:00 hores podrien ampliar-se els corts en l’eix que va des del carrer Eivissa, passant per Menorca, Serradora, Lluís Peixó fins a l’Enginyer Fausto Elio.

En l’encreuament de l’avinguda del Port amb Serradora, els corts cap a les platges seran permeables per a l’EMT, veïns i taxis i s’establiran carrils exclusius, amb cons, per a l’EMT. Passarà el mateix en l’encreuament entre Menorca i l’avinguda dels Balears, on únicament podran continuar per Menorca cap a Serradora els veïns, EMT i taxi. El tall serà total en l’avinguda de Tarongers amb la rotonda de Lluís Peixó, en sentit cap a la platja.

Des del Centre de Gestió del Tràfic es recomana l’ús de bicicletes o bé d’EMT i Metrovalencia, que estableixen un servei especial per a aquesta nit de 17:00 a 5:00 hores, per a accedir en les platges. També hi ha servei especial d’EMT cap a les platges de Pinedo, Saler i Perellonet, de 17:00 a 3:00 hores.