Moros i Cristians d’Alcàsser i música solidària

Setembre dóna pas al mes d'octubre amb més festes i actes benèfics.

Aquest cap de setmana setembre diu adéu i arranca el mes d’octubre, i en l’agenda destaquen dos actes importants: les Festes de Moros i Cristians d’Alcàsser i el concert de música solidari en la Sala Iturbi del Palau de la Música, organitzat per la Fundació Ronald Mc Donald de València.

Amb els protagonistes de tots dos esdeveniments hem parlat aquesta setmana en el programa de 7Televalencia ‘Vive las Fiestas’, presentat per José González.

L’alcaldessa d’aquest municipi, Eva Zamora, va ressaltar el caràcter festiu dels seus veïns i veïnes i la importància que aquestes festes, que van començar a celebrar-se en 2010, han anat cobrant aquests anys.

Per la seua banda, el capità de 2016, del bàndol moro, Agustín Carrasco, i el capità i capitana cristiana de 2017, Sergio Soria i Bibi Cano, van parlar sobre la importància d’exercir de principals ambaixadors i de les seues vivències com a festers.

Sobre el concert, van parlar també la directora i coordinadora de la citada entitat sense ànim de lucre, Cristina Fernández, i el director, José Giner: a més de la labor que dia a dia realitza la Fundació per als familiars i xiquets ingressats en l’Hospital La Fe de València.