Moragues a Ribó: “Mire’s el seu melic i invertisca els 2000 milions que té de Montoro a València”

El delegat del Govern a la Comunitat va intervenir en el programa Àgora de 7 Televalencia per a analitzar els Pressupostos Generals.

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues va participar aquesta setmana en el programa de debat Àgora i que presenta la directora d’informatius de 7 Televalencia, Sylvia Costa. Moragues va intervenir en aquest espai per a analitzar i explicar els Pressupostos Generals de l’Estat i que dies abans havia presentat el ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro.

El representant del Govern a la Comunitat va afirmar que els comptes públics de 2018 “eren bones per als valencians i beneficiaven als pensionistes i els funcionaris”. Quant a les inversions per a infraestructures Moragues va puntualitzar que les grans obres com el Corredor Mediterrani estava contemplades en el document.

Com era d’esperar, tant socialistes com els membres de Compromís, van criticar les inversions previstes per Montoro per a la Comunitat ja que els semblaven **in suficients. Ximo Puig i Joan Ribó van afirmar que era intolerable que Rajoy no contemplara ni un euro per a la el transport publique metropolità.

En sentir-se al·ludit, Juan Carlos Moragues aprofite la seua intervenció televisiva per a enviar-li un missatge a l’alcalde de València i li va recordar que “té compromesos 2000 milions d’euros del govern Central per a la ciutat de València. Què ha fet vostè en aquests tres anys? Què ha invertit vostè en la ciutat de València?”.

El delegat del Govern, va prosseguir i li va aconsellar a Ribó que “es mire el seu propi melic i assumisca responsabilitats i done explicacions perquè al final passaran els quatre anys i l’única aportació política serà de la criticar a Madrid”.