Ruzafa

Fins al 5 de maig, Ruzafa Fashion Week celebra la seua nova edició com a pionera de les pop-ups valencianes i estrenant nova seu. La 37 Ruzafa Fashion Week desplaça per primera vegada la seua ubicació fins a L’Eixample (carrer Borriana núm.30), un barri veí al qual pretenen contagiar «la vida comercial i alternativa» de Russafa.

Este projecte que va nàixer fa quasi set anys -juny de 2012- de la mà de dos emprenedors, Vicente Llorca i Cristina Ordozgoiti, ha viscut ja 36 lliuraments amb una mitjana de 5.000 visitants per cadascuna d’elles, la qual cosa eleva la xifra global als 180.000 assistents i fa molt probable que, durant la cita de 2019, es depassen els 200.000.

Dimecres passat, va donar el tret d’eixida en la coneguda Pop-Up Store amb una festa d’inauguració a la qual van assistir més de 2.000 valencians i va acudir part de la societat valenciana com Coté Soler, Natalia Segrelles, representants del sector empresarial de la moda o les periodistes Juana Camps, Ana Mansergas, Patricia Membrives o Begoña Machancoses, entre altres.