El duo Andy i Lucas es presenten com el plat fort de les festes de Mislata. Els intèrprets de ‘Tanto la quería’  van delectar als seus fans amb un concert en la plaça Major en el que van presentar els temes del seu nou treball, ‘Nueva vida, vuitè en la carrera dels andalusos, encara que també van fer un repàs de les cançons que els han donat a conèixer entre el gran públic.

Amb un xou cuidat i estudiat al mil·límetre, Andrés Morales i Lucas González van entonar, a colp de guitarra els temes més coneguts del seu repertori com ‘Son de amores’ i ‘Y en tu ventana’ i que els seus incondicionals van corejar al costat dels gaditans i que ho van donar tot en un dels molts concerts que tenen programats per la geografia espanyola.

Per als responsables dels festejos populars de Mislata, Andy i Lucas, suposen un dels majors exponents del panorama musical actual, que omplen els recintes de centenars de fans i que la seua música és un encert per a qualsevol programa de festes.

Andy i Lucas van començar la seua carrera en 2003. Des de llavors, aquest duo que es va criar en el barri gadità de la Laguna, ha aconseguit xifres de rècord en el seu camí professional amb un milió de discos venuts, 750 concerts i 11 discos de platí.
Els seus seguidors canten les seues lletres de memòria, acudeixen a recolzar-los en cada concert i tararegen cada melodia que ixen dels instruments de la banda que els acompanya en aquesta gira que tan bon sabor de boca els està donant. Els veïns de Mislata estan encantats amb aquest tipus de concerts.

Mislata es troba immersa en les seues festes municipals en les quals la música i els cantants de renom sempre han tingut un espai privilegiat en el seu calendari festiu. Andy i Lucas, al costat de Despistaos han sigut els grups que han fet les delícies dels veïns i veïnes de la localitat i que han gaudit com un dels actes més importants del programa de festejos.