Miquelo García, candidat a la Alcaldía de València per el Partit Poble Democràtic va visitar el programa Vive las Fiestas de José González per a exposar el seu programa electoral respecte a l’àrea de festes i cultura festiva.

Miquelo va aprofitar la visita per a analitzar la gestió dels últims 4 anys a la qual va qualificar de nefasta, donat tots els problemes que s’han anat generant al voltant de la mateixa (transport, neteja, pàrquings dissuasius, ubicació de carrils bici “dissuasius”…)

El candidat va destacar la intenció del seu partit polític de dir abans de res la veritat, i retornar-li el “poder al poble“: “Que les Falles siguen el que volen els fallers”.

Respecte a les festes falleres, Miquelo va establir com a necessària la instauració d’una Junta Central Fallera dirigida pels fallers i no per polítics. I en la problemàtica relacionada amb la ciutat fallera va destacar la seua intenció d’aprofitar els terrenys per a artistes fallers i crear un casal faller d’ús per a tots.

En referència a la resta de Festes de la ciutat, García va establir com a fonamental l’asseure’s a parlar amb elles i analitzar quines són les seues necessitats per a poder aportar les solucions necessàries.

El candidat de Poble Democràtic, es va mostrar ferm amb la seua proposta política, emfatitzant en la seua intenció de retornar les festes als veritablement protagonistes, i van destacar que si arribaren a formar part del consell rector cedirien al món faller el seu lloc perquè tinguen la representació que es mereixen.