Chimo Díaz candidat de Vox al Ajuntament de València, va visitar el plató de Vive las Fiestas en 7 televalencia per a analitzar la gestió de festes i tradicions de la ciutat dels últims 4 anys i presentar el seu programa electoral.

El candidat va criticar el govern de Fuset, al·legant que la seua gestió ha provocat enfrontaments entre els agents principals de les festes, al no tenir interès ni coneixements suficients per a gestionar la Festa “És com si em posen a mi a dirigir la Nasa”, va insistir; i va voler recalcar que Vox és un partit democràtic que vol donar-li llit als festers, als fallers i als confrares.

En referència a les falles ,Chimo, va destacar la intenció de crear una figura anomenada “defensor del faller” que actuaria com a nexe d’unió entre l’administració i les comissions, davant qualsevol problema que sorgira ,i va recalcar la intenció del seu partit d’evitar enfrontaments i estar al costat dels agents implicats en les festes de la ciutat.

Respecte a la ciutat de l’artista faller i al problema que tenen els artistes, Díaz va recordar que gràcies a un IVA compensat i una baixada d’impostos s’aconseguiria tirar avant qualsevol col·lectiu.

El candidat de Vox, va insistir en la necessitat de coordinació entre diferents àrees del consistori a l’hora de realitzar algun pla de millora als carrers, o modificació d’aquestes, ja siga respecte al transport, a la mobilitat… ja que en algunes ocasions aqueixes modificacions han generat problemes amb comissions falleres , o entitats festeres, i segons va voler destacar hauria d’existir un informe per a no perjudicar-les, i que es respecte abans de res la seua ubicació.

Respecte a la resta de festes de la ciutat Chimo Díaz, va recordar que és necessària la promoció, i cercar la manera de poder ajudar-los, canalitzant-los vies de finançament perquè puguen seguir avant.

Díaz, va advocar pel sentit comú i l’aire fresc que podria aportar Vox, davant la situació d’inestabilitat que s’ha viscut els últims 4 anys.