Miquel Navarro: “Preferisc que la Pantera Rosa siga roja lluentor al mat, però és més patit”

L'escultor de la font situada en Russafa dóna la seua opinió sobre el procés de restauració que està patint aquests dies.

L’escultor de Mislata Miquel Navarro, creador de la font coneguda com ‘La Pantera Rosa’, va passar per li plató de ‘7 al Dia’ per a comentar el procés de restauració i el canvi de color que està patint aquests dies l’escultura

– Que li sembla el canvi de color?

Em sembla bé que la font torne al color roig. El rosa que li van posar l’última vegada que la van restaurar no em va acabar d’agradar perquè totes les obres pintades que estan a l’aire lliure pateixen molt i has de cercar un color que resistisca a la intempèrie.

– Se li consulten aquest tipus d’actuacions?

Ara sí. M’han demanat plànols i m’han consultat. De fet jo vaig aconsellar que el roig que van a utilitzar ara siga mat en lloc de lluentor. A mi m’agrada més en lluentor, però és més patit que el mat pel que comentàvem abans d’estar a l’aire lliure.

– Sap que la gent coneix la font com La Pantera Rosa’ Què li sembla el nom?

La font es deia ‘Commemoració de l’arribada de l’aigua potable del Xúquer a València’. És un nom una mica llarg, però era el nom original. El de la Pantera Rosa a mi em sembla bé perquè açò significa que el poble l’ha fet seua. De fet jo mateix la denomine com La Pantera Rosa.