Mi primer spa Foto: Web Mi Primer Spa

Si busques passar un bon moment amb el teu bebè i a més una experiència positiva, enriquidora i estimulant, no has de perdre’t el primer Spa Wellness per a bebès.

Mi primer Spa és un centre pioner a la Comunitat Valenciana que té com a finalitat fomentar l’estimulació primerenca i l’aprenentatge familiar a través dels seus diferents serveis, entre els quals destaca l’Spa de Bebès de 0 a 12 mesos.

Treballant aspectes tan importants com la psicomotricitat, la flotació, la percepció espacial o el massatge infantil, el spa que està apunt de complir el seu primer any, instal·lat en Vall de la Ballestera 49 (al costat de l’hospital 9 d´octubre), ja compta amb una gran carta de clients, entre els quals destaquen esportistes d’elit o professionals de la medicina.

Un dels principals objectius de Mi Primer Spa Wellness Familiar es fomentar l’esport des del naixement a través de diverses tècniques que presenten múltiples beneficis per als bebès: millorant la coordinació i enfortint la musculatura ,la digestió i la respiració, alleujant còlics i gasos, augmentant l’apetit i el somni i reforçant el vincle familiar.

Els resultats dels serveis de spa per a bebès poden apreciar-se des de la primera sessió, no obstant això, per a aconseguir tots els beneficis a llarg termini es recomana almenys una sessió de spa per setmana.

El centre és un espai acollidor, càlid i tranquil en el qual les famílies i els seus bebès poden relaxar-se mentre aprenen i fomenten el desenvolupament dels més xicotets, compta amb diferents sales (sala de lactància, sala amb banyeres individuals per a cada bebè, sala de banys per desinfecció per ozó, sala de massatges amb canviadors…)

A més, disposen d’una gran varietat de cursos i tallers pre i postpart i ofereixen la gran oportunitat de passar un moment amb el teu bebè, enfortint la relació familiar, a més de fomentant en nounats i famílias , l’hàbit de l’exercici.