derbi

El diumenge Mestalla serà escenari d’una trobada entre el València CF i el Vila-real CF. El derbi de la Comunitat, que arrancarà a les 16:45 h, serà clau sobretot per al conjunt groc.

Els de Fran Escribá es juguen el bitllet a Europa ja que ocupen la cinquena posició en la taula només un punt per damunt d’Athletic Club i Reial Societat, també candidats a entrar a Europa League.

El conjunt local, per la seua banda, aspira a regalar a l’afició una victòria per a deixar bon sabor de boca després d’un altra temporada per a oblidar.

Els principals al·licients per als jugadors del València CF seran: d’una banda, homenatjar a Voro, qui deixarà d’ocupar la banqueta com a primer entrenador de la nau blanquinegra i, d’altra banda, començar a guanyar-se el lloc per a la temporada 2017-2018. A més, un derbi sempre té el plus de satisfacció de guanyar al rival veí i, en aquest cas, els ‘che’ poden arruïnar-li el somni europeu al club castellonenc.

L’homenatge a Voro

Salvador González rebrà un homenatge del club després d’acabar la seua cinquena etapa com a primer entrenador. Les dades parlen per si soles. Des que agafara les regnes del València CF en la jornada 17, després de l’eixida Prandelli, el de l’Alcudia ha aconseguit 40 dels 46 punts que porta l’equip aquesta temporada.

D’aquesta manera, Voro rebrà un merescut premi després de rescatar a l’equip quan el descens aguaitava. La temporada que ve Marcelino García Toral tindrà la difícil empresa de retornar al club a la competició europea, on s’han escrit les pàgines més brillants de la història del club.