El mercuri anirà pujant poc a poc

Les temperatures passaran d'11 graus als 20 dels dimarts.

Cels clars per a tot el dia i temperatures que seran algo més agradables que aquest cap de setmana on hem necessitat un màniga llarga per a eixir a la nit. Les màximes seran de 28 graus i les mínimes seran d’11 graus.

Però no ens confiem perquè eixes mínimes pujaran quasi 10 graus a la nit, és a dir, passarem d’11 graus del dilluns als 20 del dimarts. El cel no variarà ja que es mantindrà clar encara que cap la possibilitat que aparega algun núvol a la nit, però sense importància.

Per al mapa provincial, cels buidats en tot el territori. El mercuri ascendirà fins als 29 graus a Alzira o els 28 de València i Sagunt. No obstant açò a Gandia solament marcaran 25 graus, una temperatura molt agradable. Les mínimes més baixes seran a Ademús amb 9 graus.

Per a la resta de la setmana. Intervals nuvolosos amb possibilitat de ruixats el divendres, per la qual cosa tinguen el paraigua a mà i temperatures que oscil·laran entre els 26 i 28 graus, quant a les màximes i els 16 i 17 quant a les mínimes.

Quant al nivell d’incendis, la província de València està en un nivell molt alt. Cal extremar les precaucions i davant qualsevol albirament cridar al 112 que és el nombre del Centre d’Emergències de la Generalitat Valenciana.