Mercedes Hurtado

El Col·legi de Metges de València (ICOMV) ha celebrat durant la jornada d’avui les eleccions a tots els càrrecs de la Junta de Govern, registrant una participació del 19.02% del cens electoral compost per 14.604 col·legiats. D’aqueixa manera, s’han registrat 2744 vots presencials i 35 per correu, computant-se així un total de 2779 vots.

La Candidatura encapçalada per la doctora Mercedes Hurtado s’imposat amb un total de 1629 vots, representant un total del 58% dels vots escrutats. Així mateix, les candidatures encapçalades pels doctors Agustín Navarro i Mayte Lázaro han obtingut 711 vots (25,58%) i 400 (14,39%) respectivament.

L’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) detalla que la participació ha sigut lleument inferior que la registrada fa quatre anys, computant major vot presencial i menor índex de vots per correu respecte als comicis electorals de 2014.

La Dra. Hurtado ha manifestat el seu entusiasme i satisfacció gens més conèixer els resultats; ‘Sens dubte’, ha assenyalat Mercedes Hurtado, ‘el triomf és del col·lectiu, al mateix temps que agraïm la confiança renovada en el nostre equip. Per açò, des de matí mateix tornem al treball per a seguir fent realitat el Col·legi que tots volem i oferir un punt de trobada, útil i obert a tots els professionals mèdics’

Així mateix, en els anteriors comicis celebrats en 2014, la participació va aconseguir el 20’83% on van votar 2.841 col·legiats van exercir el seu dret a vot d’un cens de 13.636 en la qual es va proclamar guanyadora la llista encapçalada per Dra. Mercedes Hurtado amb un 50’85% dels vots.

La candidatura vencedora està composta pels doctors María Mercedes Hurtado Sarrió, Pedro Juan Ibor, Luis Antonio Ortega Gironés, Rafael Mariano Cantó Pastor, José Antonio Monrabal Sanz, Joaquín Guerrero Guerola, Francisco Vicente Fornés Úbeda, Regina Josefa Camps Alemany, Manuel Yarza Cañellas, Carmen Castro Lisarde, Ricardo Zaragozá Ginés, Mª Rosario González Candelas, Rafael Torres Collado, Rafael Romero Doñate, Verónica Sugey Paz Torres, Amparo Moreno Pla, Nezly Mary Mosquera Lloreda, Elizabeth Hernani Veizaga, Hayssam Racho Al-Kerdi, Rafael Belenguer Prieto.