La candidata a la secretària general del PSPV de la província de València, Mercedes Caballero va visitar el plató d’Àgora de 7 Televalencia i que presenta la periodista Sylvia Cista. La diputada autonòmica va respondre a totes les qüestions que li van plantejar els periodistes Eduardo Alcalde i Vicent Climent i va defensar la seua candidatura per a dirigir el partit provincial com “un projecte que va començar fa molt temps amb Pedro Sánchez i José Luis Ábalos i que a més, es tracta d’una candidatura que no va contra ningú ni aquestes primàries són un procés d’enfrontament”.

Respecte a aquest tema, els periodistes van traure a relluir la presentació de la candidatura del també socialista Rubén Fenollar. Caballero va opinar que “la unanimitat en un partit és pràcticament impossible i que si la resta de militants prefereixen a Fenollar per a dirigir el partit, jo ho respectaré”.

La responsable socialista ha aclarit que les primàries de la província de València no es poden comparar als processos viscuts per Pedro Sánchez i Susana Díaz, perquè “en aquest cas vam haver d’obrir el meló i presentar la meua candidatura perquè l’anterior líder està ocupant un càrrec superior i jo ja vaig dir que anava a ser la secretària general de tots i totes i sembla que uns altres han arreplegat el guant al no haver-hi moltes més opcions”. Caballero ha aprofitat per a afirmar que “no estic farta que m’associen a Ábalos perquè d’ell ho he après tot, a part d’amistat que ens uneix”.

“La província de València ha de seguir pel camí que iniciem fa 5 anys basant-se sempre en el suport als referents locals”, ha continuat Caballero qui ha afegit que ells “són els que tracten amb els ciutadans i per a guanyar les eleccions de 2019 hem d’estar tots junts”.

Mercedes Caballero va finalitzar la seua intervenció en el programa Àgora llançant un missatge molt clar sobre si, en cas de guanyar les primàries, integraria a l’altra opció: “el meu equip de treball ha de ser de la meua total confiança però tots hem d’anar en la mateixa direcció”.