En col·laboració amb Ubesol, fabricadora interproveedor de productes d’higiene, Mercadona renova al complet la seua línia de toallitas humides WC. El nou Paper Higiènic Humit WC Bosc Verd està compost per un teixit innovador amb fibres 100% d’origen natural procedents de la cel·lulosa i biodegradables, que poden rebutjar-se pel WC i es disgreguen i dispersen amb l’aigua en moviment, igual que el paper higiènic normal.

A més, l’envàs incorpora dos sistemes que garantixen facilitat d’ús i una conservació òptima del producte: el sistema d’extracció permet la dispensació higiènica d’una sola toallita per ús i el sistema de tancament manté les qualitats d’humectación, impregnació i perfum, des de l’obertura del producte fins a l’últim ús.

Per al desenvolupament d’aquest nou producte s’han invertit 700.000 euros en recerca i adequació de la maquinària. El nou Paper Higiènic Humit WC Bosc Verd compta amb el resultat favorable dels assajos establits en les directrius de Flushabilidad de l’Associació Internacional de Teixits No Teixits (EDANA) per a aquest tipus de teixits d’un sol ús.

Productes ja disponibles
El nou Paper Higiènic Humit WC Bosc Verd compta amb les màximes garanties de qualitat i seguretat que avalen la seua idoneïtat i ha sigut testat sota control dermatológico, ginecológico i pediàtric en funció del format, adult o infantil. La gamma de Paper Higiènic Humit WC Bosc Verd està composta per 3 referències: Adult de 100 i 15 unitats i Infantil de 100 unitats. També es presenta en envàs estalvie de 2 x 100 unitats que suposa un major estalvi per al client.