Mercadona comienza a vender mascarillas infantiles en todos sus supermercados
Estantería de Mercadona con mascarillas infantiles.

Les màscares infantils arriben hui a Mercadona. La cadena de supermercats de Juan Roig posa a la venda màscares higièniques no reutilitzables per a menors. Aquests productes sanitaris s’han confeccionat per a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre 6 i 9 anys. L’objectiu és respondre a les necessitats dels “Caps” (clients), per la qual cosa aquesta novetat s’incorpora en les més de 1.600 botigues de la cadena.

Les Màscares Higièniques Infantils estan fabricades pel proveïdor DIasia Biomedical Technology i compleixen amb la normativa UNE 0064-2.2020. Estan compostes per tres capes elaborades amb polipropilè teixit i amb propilè bufat, material filtrant utilitzat en la part interior.

Les màscares es venen en caixes de 10 unitats a un preu de 5,40 eurosEs poden utilitzar fins a un màxim de 4 hores i es recomana no tocar amb les mans durant el seu ús. A més, s’han de substituir per una màscara nova en cas que s’humitegen o deterioren.

UNA APOSTA PER PRODUCTES DE PROTECCIÓ DAVANT LA PANDÈMIA

Amb aquesta incorporació, Mercadona ofereix en els seus lineals tant màscares per a adults, que la companyia va començar a comercialitzar a la fi del passat mes de maig, com a màscares per a xiquetes i xiquets.

Ainhoa Herrero, especialista en Productes de Fitoteràpia i Parafarmàcia de Mercadona, manifesta que “l’actitud d’escolta constant per part de la companyia cap als ‘Caps’ ha sigut crucial en el procés d’incorporar les Màscares Higièniques Infantils en els nostres lineals amb l’única missió de poder satisfer aqueixa necessitat captada a peu de les nostres botigues”.