Mercadona

La cadena valenciana Mercadona ha anunciat un nou canvi d’horari dels seus supermercats. Concretament serà una ampliació d’un hora més i aquesta començarà a aplicar-se a partir del pròxim dilluns 1 de juny. La data triada podria coincidir amb el primer dia de la Fase 2 en la Comunitat si ho permet Sanitat.

Segons el comunicat, el nou horari serà de 09.00 a 21.00 hores. Cal recordar que fins ara Mercadona està obrint de 09.00 a 20.00 hores, un horari reduït a causa de la pandèmia.

A més, des de l’empresa de Juan Roig ja han assenyalat que l’horari continuarà adaptant-se a les circumstàncies de la crisi del coronavirus. No obstant això, han remarcat que aquests canvis es comunicaran amb antelació a cada moment.

APOSTA PER LA PROTECCIÓ DE CLIENTS I TREBALLADORS

L’adaptació dels horaris és només una de les moltes mesures preses per Mercadona durant la pandèmia. Cal recordar que el passat 23 de març es va procedir a la instal·lació de mampares de metacrilat en les caixes. L’objectiu era reforçar les mesures de seguretat i salut de clients i treballadors.

Així mateix, Mercadona va adoptar mesures internes per a reforçar la seguretat dels seus empleats. Entre elles va destacar la lliurament de ulleres de protecció ocular i utensilis d’higiene i prevenció. Igualment, va reforçar els processos de desinfecció i neteja diaris en totes les seues instal·lacions.

També va procedir a la instal·lació de gel desinfectant i paper per als clients. Així mateix, es va adoptar la mesura de ús obligatori de guants que la companyia va posar a la seua disposició en els accessos als supermercats.

Totes aquestes mesures continuen actives des de Mercadona per a col·laborar i fer front a la crisi sanitària d’Espanya. Des de l’empresa preguen als seus clients la màxima col·laboració en el compliment d’aquestes mesures per a frenar l’avanç del coronavirus.