Arriba la tardor i amb ella tota una revolució de canvis que afecten el nostre dia a dia, com la roba de l’armari o l’hora en els rellotges. Però on més es noten els canvis de rutina és en el rebost. De les fruites més refrescants passem a consumir un altre tipus d’aliments més apropiats per a aquesta època de l’any i que el Mercat Central ha volgut posar en valor ja que les seues parades s’omplen d’aquests productes de temporada.

Un altre dels objectius d’aquesta campanya anomenada ‘Una tardor per a menjar-li-ho’ i que ha posat en marxa aquest mercat centenari és reivindicar la qualitat dels aliments que arriben i l’excel·lència de les matèries primeres que comercialitzen. I és que per als seus responsables no hi ha un altre lloc a València on es venen aquests ingredients tan bons.

La major activitat del Mercat Central es produeix per Nadal quan el consum d’aliments de primeres qualitats s’intensifica. Però Cristina Oliete, gerent de la Institució vol desestacionalitzar la visita dels consumidors a aquesta institució captant la seua atenció durant tot l’any.

El Mercat Central de València vol acostar-se als seus consumidors a través de campanyes i iniciatives com la venda i el servei a domicili entre altres iniciatives.