Ja han passat dos setmanes des de la signatura de l’acord de bones pràctiques per part del Mercat Central i l’Ajuntament de València. Un protocol en el que l’Associació de Venedors plantejava 10 punts dels que finalment es van aprovar 7, entre ells la prohibició d’assentar-se en les escales de l’accés principal.

No obstant, a pesar de la prohibició i de la baixada d’afluència de turistes assentats en les escales del Mercat Central, encara queden alguns despistats que continuen ignorant la nova normativa.

L’accessibilitat al principal mercat del centre històric de València és un reclam que els clients habituals de l’establiment demandaven des de feia temps. Per açò no és d’estranyar que molts hagen aplaudit esta mesura.

El Mercat Central es troba a dia de hui en plena campanya informativa per a garantir que l’accessibilitat siga una realitat. A més de les plaques informatives, els comerciants compten amb el suport de l’Associació de Guies Turístics de la Comunitat els qui ja han canviat els seus punts d’explicació perquè així turistes i compradors gaudisquen per igual d’este bé d’interès cultural de València.