Per a aquest dijous hi haurà predomini de cel poc nuvolós al matí, amb intervals nuvolosos en la meitat sud; augmentarà en general a la vesprada amb nuvolositat d’evolució diürna, sense descartar algun ruixat o tempesta aïllat en zones de muntanya de l’interior. Probables bancs de boira matinals a l’interior.

Temperatures mínimes sense canvis i màximes en descens. Vent variable fluix tendint a la vesprada a component aquest, amb intervals de moderat en el litoral d’Alacant.

Per al divendres tornen les pluges. Hi haurà precipitacions en el sud de València i nord d’Alacant, que seran localment persistents i ocasionalment forts i amb tempesta. Seran també probables de forma més dispersa en la meitat nord de la comunitat. Temperatures mínimes amb pocs canvis i màximes en descens, sobretot a l’interior. Vent del nord-est moderat en el litoral i de component aquest fluix a l’interior.

Per al dissabte trobarem cel nuvolós o cobert amb ruixats i tempestes, excepte en el sud d’Alacant, on seran poc probables. Podran ser localment forts, sobretot en la meitat nord. Temperatures amb pocs canvis, excepte les màximes en ascens en la meitat sud. Vent del nord-est i est, moderat en el litoral i fluix a l’interior.