emails

Un jove de 14 anys ha sigut detingut per la Guàrdia Civil com a presumpte autor de la mort a colps d’un home de 49 anys en el barri de Villarrubia en la localitat de Carlet. El menor es tracta del fill del qual va ser considerat en un primer moment autor de la mort d’aquest veí, amb qui havia mantingut una discussió.

Els fets es van produir la matinada del dia de Nadal després d’una discussió veïnal en un primer moment la investigació va considerar responsable de la mort a un altre veí de la zona que havia sigut ingressat en un hospital a conseqüència d’una ferida en l’ull (encara que no ha perdut aquest òrgan), i que va ser aquest qui va matar a la víctima en el curs d’una renyina originada pels problemes que el mort mantenia amb l’entorn veïnal.

Finalment el fill del detingut, un menor de 14 anys, ha confessat el crim després de l’arrest i empresonament del seu pare, després de la confessió el jove ha sigut posat en llibertat per la Fiscalia de Menors, segons van informar fonts jurídiques.

Segons apunten alguns mitjans el mort havia intentat agredir a un grup de menors i ací es va desencadenar la baralla. El cadàver de la víctima, un home de 49 anys, va ser trobat en la matinada del dia de Nadal enfront de la porta de la casa que ocupava en la citada població valenciana, amb clars indicis d’haver patit alguna agressió violenta. Segons els indicis que maneja la Guàrdia Civil, la víctima era alcohòlic i mantenia freqüents enfrontaments amb els seus veïns.