Meliana es troba en l’equador de les seues festes, dels seus dies grans, on la gent no dubta a eixir al carrer per a gaudir de la variada i àmplia programació oferida per a majors i xicotets.

El municipi ha començat el mes de setembre amb festa, i música, actes religiosos, humor i creativitat han sigut els principals protagonistes. Però, també, la gastronomia i l’animació, que enguany s’ha volgut potenciar amb un acte innovador, com el mercat temàtic Eivissa Tour Festival, donant pas a les paelles en el carrer i a l’actuació de l’Orquestra Tribu, que va fer moure a tots amb temes musicals de tots els estils.

Des de l’Ajuntament de Meliana ja fan les primeres valoracions i destaquen la resposta positiva de tots els veïns i veïnes.

A més de recalcar el paper sociabilitzador que juguen les festes i la importància de traure la festa al carrer perquè tots puguen gaudir d’ella sense perdre els costums.

Açò només és un aperitiu del que s’està vivint en aquest poble valencià de l’Horta, al que li queden per davant més celebracions.