Avenida Cortes Valencianas Paterna

L’Ajuntament de Paterna ha dut a terme el repintat dels passos a nivell de l’avinguda Corts Valencianes per a reforçar la seguretat dels vianants.

Així ho ha explicat la regidora d’Infraestructures, Nuria Campos, qui ha assenyalat que “l’avinguda és una de les principals artèries del municipi, amb una important densitat de trànsit, per la qual cosa es fa necessari reforçar la seguretat dels vianants que diàriament transiten i creuen per la zona”.

Per a això, tal com ha recordat la regidora “s’han construït en els encreuaments d’aquesta via amb els carrers Ramón Ferrando, Enginyer Escolano i Miguel Hernández, uns sortints en els passos de zebra perquè queden més protegits i els vianants siguen més visibles per als conductors”.

Entre els avantatges que ofereixen aquests sortints, destaca la possibilitat per als vianants d’observar millor tots dos costats de la calçada abans de creuar, augmentant la seua seguretat, a més de que es redueix la velocitat dels vehicles al mateix temps que s’impossibilita que els passos de vianants puguen utilitzar-se com a aparcament il·legal.

A més, s’han repintat les vorades amb reflectora i groc i s’ha delimitat la zona amb senyalització viària.

Aquesta nova actuació se suma a la millora de la pintura viària que l’equip de govern socialista està duent a terme en tot el municipi i a la qual l’any passat, es va destinar una partida de més de 30.000 euros.

Finalment, la regidora Campos ha recordat que “es tracta d’un Pla de Seguretat Viària integral que té com a objectiu el repintat de totes les senyalitzacions horitzontals de les vies urbanes que, pel pas del temps o l’ús, es troben desdibuixades per a millorar l’accessibilitat rodada i per als vianants de la ciutat”.