Així és la nova imatge d'este certamen
Així és la nova imatge d'este certamen

A partir de hui, Gastrónoma passa a denominar-se Mediterránea Gastrónoma, la fira gastronòmica del Mediterrani. Una imatge renovada i fresca que s’ha donat a conèixer este matí a Fira València.

Mediterránea Gastrónoma té un objectiu clau que és atorgar valor al territori i, baix aquest nom, englobar els valors que té la gastronomia del Mediterrani.

En este sentit, el president del certamen, Carlos Mataix, ha remarcat que “este any s’ha demostrat que esta és la fira més important del Mediterrani“.

Com bé destaca al vídeo de presentació “és moment que Gastrónoma canvie i es posicione com a la fira gastronòmica del Mediterrani, per a transmetre els nostres valors al món”. A més a més, Mediterránea Gastrónoma pretén ser cuina, producte i productor. Horta, mar i muntanya. És avantguarda i tradició. És vi, pa, dolç i oli. És gastronomia.

A tot açò, la presidenta executiva, Cuchita Lluch, ha remarcat que “aquesta nova imatge ens defineix molt bé qui som” i ha afegit “comptem amb un territori envejable, amb uns professionals únics i un producte de primera qualitat i cal valorar”.

Una fira que acaba de complir els seus 5 anys, després d’una última edició a 2019 de gran èxit on van comptar amb més de 20.000 visitants. Ara, per a este 2020, este certamen se celebrarà del 8 al 10 de novembre.

Ha sigut Carlos Mataix l’encarregat de fer balanç de les edicions de la fira. “En primer lloc, vam decidir valorar la Comunitat Valenciana, com a primer objectiu, amb la seua gastronomia, restauració i proveïdors. Després dels primers resultats, vam iniciar la nacionalització de Gastrónoma, portar-la més enllà del nostre territori  i, a poc a poc, es va anar desenvolupant fins que la vam internacionalitzar”, ha assegurat el president del certamen.

Una imatge dissenyada per Jesús Terrés

La imatge ha sigut dissenyada per l’agència digital Lobo, liderada per Jesús Terrés. “Volem vendre sense complexos el nostre ecosistema gastronòmic, amb un clar relat per a transmetre els seus valors al món”, ha remarcat Jesús a la presentació.

A més a més serà presentat també el pròxim dimecres 22 a la Fira Internacional del Turisme (FITUR) a Madrid a partir de les 12.00 hores.

Jesús Terrés, Cuchita Lluch, Carlos Mataix i Alejandro Roda durant la presentació
Jesús Terrés, Cuchita Lluch, Carlos Mataix i Alejandro Roda durant la presentació