Un médico y un conductor de ambulancias, nuevas víctimas del coronavirus en Valencia

El coronavirus s’ha cobrat 724 morts en la Comunitat Valenciana i entre ells hi ha dos sanitaris més. La conselleria de Sanitat ha confirmat aquest matí les defuncions i ha volgut enviar un missatge de condolença a les famílies de les víctimes.

Tal com ha publicat Las Provincias, els dos professionals treballaven en el Servei d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) dins de la província de València.

En el cas del doctor Vicente Sánchez, es tracta del primer metge valencià mort durant la pandèmia. Sánchez treballava com a oftalmòleg en la Clínica Baviera encara que també exercia en el SAMU. Després de notar símptomes de Covid-19, aquest va ingressar a l’Hospital 9 d’Octubre de València. Allí va haver de ser traslladat a l’UCI on va romandre la setmana passada fins que ahir va morir per mort cerebral.

Julio Sierra ha sigut l’altra víctima del coronavirus. Aquest treballava com a conductor d’ambulància en l’Hospital de la Ribera. Aquest centre sanitari, igual que el 9 d’Octubre, han retut homenatge als dos morts dels quals han destacat el seu positivisme. “Eren dues persones que es donaven als altres. Sempre amb una actitud positiva i intentant traure’ns un somriure. Eren lluitadors en el seu treball i en la seua vida personal. Sempre sereu una referència i un exemple per a tots nosaltres”.

Tant Vicente Sánchez com Julio Sierra se sumen així a altres dues tècniques d’infermeria mortes el passat cap de setmana. La primera treballava en l’ambulatori de Faura i l’altra a l’Hospital Doctor Peset. Actualment hi ha 1.001 professionals sanitaris de la Comunitat que han donat positiu i 202 ja han aconseguit superar-ho.