No és una obra de teatre, ni un musical, ni un concert en viu, però té molt de tot això. Així es presenta “Cruz de Navajas”, l’espectacle musical de Mecano que mai has vist. Aquest “musical” iniciarà a València el seu gira nacional el mes vinent de març.

El teatre La Rambleta acollirà l’estrena nacional d’aquest espectacle que actualitza les cançons de Mecano, un grup que ha marcat una època. Del 3 al 29 de març es podrà gaudir del musical “Cruz de Navajas”.

Més de 30 persones donaran vida a les cançons de Mecano en un espectacle on la tecnologia té un paper fonamental. Per primera vegada s’empraran en un escenari més de 100 metres quadrats de pantalles led.

Música en directe i molta tecnologia

La tecnologia acompanyarà a un equip artístic en el qual cada cantant interpreta una cançó triada especialment per a ell, tots ells han sigut triats en un càsting format per més de 2.000 aspirants.

Un espectacle que ve signat pel productor d’èxits de teatre musical com Billy Eliot o Priscila. I que compta amb el reconegut coreògraf valencià, Sergio Alcover, com a director artístic.

Mecano, un dels grups espanyols més internacional i de més èxit, es puja a l’escenari de nou amb aquest muntatge. Una posada en escena arriscada i diferent, música en directe i cançons que són la banda sonora de les nostres vides componen aquest espectacle.

Després de visitar València Cruz de Navajas iniciarà la seua gira per Espanya que li portarà, entre altres ciutats, a Madrid. Els organitzadors han destacat que l’estrena a València és molt especial ja que part de l’equip és d’aquesta ciutat.

Cruz de Navajas no és una obra de teatre amb música ni guió, és un espectacle que conté múltiples històries. Aquelles que coneixem i cantem a través del temes d’una de les bandes més grans de la història de la música, Mecano.