estopa

El grup de percussió, ritme i dansa més important del món, Mayumana, ha triat la música d’Estopa com a banda sonora i fil narratiu del seu nou espectacle: Rumba! En l’obra es podran escoltar grans èxits del grup com «Malabares», «Cacho a cacho» o «Como Camarón».

Dirigit per Boaz i Geri Berman, Estopa als arranjaments musicals i Talia Bik en les coreografies, l’obra explica en l’elenc amb María Ordoñez, Miguel Ángel Belotto, Marcos Martínez, Lucía Ambrosini, Pablo López, Alejandra García, Raquel Molano, Olga Magaña, Palmira Card, David Àvila, Francesc Cruz Bonal, Álex Arce i Ernesto Pigueiras.

Rumba!‘ és una coproducció de Mayumana i SOM Produce. Aquesta última és la productora capdavantera de grans espectacles musicals com ‘Priscila’, ‘Cabaret’ o ‘Billy Elliot’. Estarà disponible en el Teatre Olympia de València des del 27 de desembre de 2017 fins al 14 de gener. Les funcions tindran lloc a les 20:30 hores de dimarts a divendres mentre que en el cap de setmana tindran lloc dos passades el dissabte (a les 18:00 i a les 21:00 hores), i un a les 18:00 hores el diumenge.