MaViMar entrega l’alçaor a les Falleres Majors de Valencia

La firma d’indumentària valenciana MaViMar ha fet l’entrega a Marina Civera i Sara Larrazábal i a les seues Corts d’Honor de l'alçaor que portaran amb el segon vestit oficial del S.XVIII.

Un any més l’estovador està personalitzat amb el nom brodat de cada fallera. La firma d’indumentària valenciana MaViMar ha fet l’entrega a Marina Civera i Sara Larrazábal i a les seues Corts d’Honor del seu tradicional “alçaor”- peça creada per la firma- que portaran amb el segon vestit oficial del S.XVIII.

Com expliquen des de l’empresa, per a la confecció d’este disseny exclusiu d’estovador “s’han utilitzat materials flexibles, lleugers, duradors i de màxima qualitat”. A més, “l’alçaor posseeix un cinyel ampli per a major comoditat” de les falleres, assenyalen.

Des de MaViMar agraeixen a Junta Central Fallera la confiança que han depositat en elles i asseguren que és “un honor i un orgull” rebre a la seua casa a les màximes representants d’unes festes úniques com són les Falles.

Un any més, les Corts d’Honor i les seues Falleres Majors del 2019 tornaran a portar l’estovador personalitzat, brodant el nom de cadascuna d’elles.

A més, en l’acte d’entrega d’estes peces tan importants en la indumentària regional, MaViMar va aprofitar per a realçar de nou les característiques de la seua pròpia versió de l’estovador. “El que coneixem com alçaor és una peça que resulta més còmoda, flexible i lleugera. Gràcies a ell dotem d’un vol adequat, natural, homogeni i lleuger al vestit de valenciana per a garantir el màxim lluïment”, van assenyalar.

Darrere de la firma valenciana MaViMar, que deu el seu nom a Mar i Mª Victoria, les dues filles de la patronista i indumentarista, Victoria Tejero, hi ha tota una família fallera que porta més de 35 anys al servei de la indumentària valenciana. Per tota la seua trajectòria i artesania en el treball que realitzen van aconseguir el carnet d’artesanes l’any 2004. També han rebut el Premi Lauri Volpi per la seua contribució al món faller i la seua trajectòria en la indumentària valenciana.

Els productes que confeccionen, com els que van entregar a les Falleres Majors 2019 i a les seues Corts d’Honor, són completament artesans i es confeccionen a mesura i individualment. “És un gran avantatge per a la dona fallera, ja que pot triar tant el vol com la forma que millor li vaja a la seua ergonomia”, van destacar des de MaViMar.