Un home mata a la seua dona i s’intenta suïcidar a Calp

La filla de la víctima ha trobat sense vida el cos de la seua mare mentres la parella d'esta presentava quatre ferides d'arma blanca en el tòrax

Calpe
Urbanización de La Vallesa (Calpe) donde se ha producido el crimen.

Esta matinada una dona perdia la vida a Calp en el que podria ser un nou cas de violència de gènere. Pel que sembla, la víctima de 57 anys hauria mort a causa d’una ferida d’arma blanca en el tòrax que estaria produïda pel seu marit, quatre anys major que ella.

Els fets tenien lloc al voltant de la 01.30 hores en la partida Vallesa, moment en el que la filla de la dona, fruit d’una relació anterior, tornava a la casa en la qual residien des de feia dos anys i mig al costat de la parella d’esta, tots dos d’origen belga.

La Guàrdia Civil i els serveis d’Emergències van confirmar la defunció de la dona i van assistir a l’home al que van traslladar a l’Hospital de la Marina Baixa de La Vila Joiosa per a tractar les quatre ferides d’arma blanca que podrien haver sigut causades per un intent de suïcidi.

Segons l’Agència EFE, la Guàrdia Civil està investigant el crim i encara que apunta a un cas de violència masclista, de moment el succés no s’ha declarat com a tal ja que no existeix constància de denúncies prèvies en la parella des de la seua arribada a Espanya.