Encuentran el cadáver de una mujer asesinada en un chalé de Alzira
Vista general de la vivienda en la que se ha encontrado el cadáver. / MAPS

La Policia Nacional investiga la mort d’una dona de 52 anys. Aquesta ha sigut trobada sense vida i amb diverses ganivetades en un xalet d’Alzira. Els agents han començat a cercar a la parella perquè l’homicidi podria ser un nou cas de violència masclista.

Segons avançava el diari Levante EMV, el cadàver va ser trobat a última hora de la vesprada del dimarts. Després de rebre’s l’avís, els agents de la comissaria d’Alzira van acudir a la casa en la qual s’hauria comès el crim. L’habitatge està situat en una zona oberta en les proximitats de la CV-41, la carretera que comunica Alzira amb Carcaixent.

Un dispositiu de la Policia Científica i la Policia Judicial d’Alzira van començar les primeres investigacions. Va ser aquest grup el responsable d’inspeccionar el cos de la víctima i examinar la casa del succés.

Després de l’examen inicial, el cos es va traslladar a l’Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l’autòpsia aquest dimecres. De moment no han transcendit els resultats. No obstant això, sí s’ha avançat que presentava diverses ferides d’arma blanca.

Aquest matí el grup d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia de València ha tornat a la casa per a continuar la inspecció. A més, s’ha procedit a cercar proves en els terrenys de la parcel·la on s’ha remogut la terra. D’altra banda, els agents han començat a prendre declaracions als familiars de la dona i als seus veïns.