Arriba l’estiu i amb ell la majoria de festes patronals. Massanassa està immers en la seua celebració. Fa uns dies, l’Entrada Mora i Cristiana donava inici a les festes en honor al Santíssim Crist de la Vida. Ara queden diez intensos per a culminar les celebracions que finalitzaran el dia de Sant Joan

Paelles, concerts, cavalcada… Multitud d’actes omplen d’activitat els carrers d’este municipi valencià. Massanassa tancarà les seues festes patronals el dissabte coincidint amb la celebració de Sant Joan.

Massanassa és un municipi viu. Un poble que treballa per tots i per a tots. Fa uns dies, els protagonistes van ser els jubilats. Durant una setmana, l’ajuntament va organitzar infinitat d’activitats per a homenatjar-los. Gràcies a ells, Massanassa ha crescut com a poble.

I un poble actiu no podia deixar passar l’oportunitat de recolzar als artistes del seu municipi. Este pròxim dijous la Plaça de les Escoles Velles acull l’enregistrament d’una gala del programa Invictus XOU. Un espai de 7 Televalencia que premia i posa en valor als joves talents valencians.

Una vintena d’actuacions amenitzaran la nit del dijous. La música i el ball es pujaran a l’escenari. El cap de setmana del 30 de juny i l’1 i 2 de juliol 7 Televalencia emetrà la primera gala de Massanassa.