Desarrollan la primera mascarilla que inactiva el coronavirus

La primera màscara capaç d’eliminar el coronavirus ja està a la venda i ve de Portugal. Una col·laboració entre diverses empreses ha donat resultats amb el naixement de MOxAdtech, nom d’aquesta màscara.

El Institut de Medicina Molecular Joao Llop Antunes de Lisboa (iMM) ha avalat aquesta creació garantint el seu resultat. Aquesta màscara és capaç de desactivar la COVID-19 si la detecta en el seu teixit. Això garanteix la salut i seguretat de qui ho porta posant fre a la pandèmia.

Encara que aquestes màscares es venen des d’abril, és ara quan han sumat un nou certificat que garanteix la seua efectivitat. Aquestes es poden llavar per a reutilitzar-se podent eliminar les partícules al 96% fins al cap de 50 rentades.

PREU I ON COMPRAR LA MÀSCARA

La màscara MOxAdTech es pot comprar a través d’Internet. És la marca portuguesa MO qui la comercialitza encara que ha obert l’opció que altres companyies les adquirisquen per a la venda en altres països de la Unió Europea.

El preu de venda és de 10 euros la unitat. Està disponible en dos colors: blanc i negre. A més, permet comprar un model diferent amb forma de braga per a cobrir part del coll.