El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha declarat avui pel que fa a la supressió de 31 unitats en 25 col·legis de l’escola concertada que “no són necessàries” perquè, ha dit, “ja s’estan cobrint eixes places des de l’escola pública.

Segons Marzà, la mesura s’ha dut a terme perquè “ha acabat el contracte amb la concertada”. Des de la conselleria d’Educació, s’han determinat què necessitats de contractació de centres privats hi ha perquè l’oferta siga suficient”, una decisió en la qual, segons el conseller, ha participat la comunitat educativa.

Malgrat la polèmica, Marzá ha anunciat que s’han augmentat 37 unitats d’educació especial en l’educació concertada i s’han invertit més en aquells llocs que ofereixen un servei que és necessari en l’oferta pública”.

Marza ha finalitzat explicant, que tots els alumnes que estan en primer continuaran en segon amb el concert. Per la seua banda, el president del PP provincial Vicente Betoret ha afirmat que el Consell cerca la “defunció” de les aules concertades i ha lamentat que, Vicent Marzà, haja pres un camí “a la deriva”.