Els col·legis públics de Xirivella milloraran el seu nivell d’eficiència energètica gràcies a la Diputació de València i la Generalitat Valenciana. Hui el conseller d’Educació, Vicent Marzà, i la vicepresidenta de la corporació provincial, Maria Josep Amigó, han visitat dos d’eixos centres escolars.

El centre d’Educació Infantil i Primària Miguel de Cervantes ha sigut beneficiari d’una ajuda de més de 200.000 euros. Amb ella podrà realitzar actuacions de conservació complint així amb l’objectiu del Pla Municipal de Manteniment d’Escoles. D’altra banda, el col·legi Gregori Mayans i Císcar forma part del programa autonòmic Edificant, un pla perquè els ajuntaments puguen reformar i millorar els seus centres educatius.

Marzà no ha dubtat a denunciar la falta de suport a l’educació pública per part de l’anterior govern popular. Una situació que assegura haver impedit un ensenyament de qualitat.

Si durant 2017 la Diputació de València va destinar més de 7 milions d’euros a este programa educatiu, este any continuarà apostant per donar una continuïtat al Pla Municipal de Manteniment d’Escoles.